onsdag 19. oktober 2011

John le Carré - 80 år


John le Carré har bursdag idag. Hele 80 år er han blitt, og utrolig nok er han  still going strong som forfatter. Jeg bøyer meg i støvet og gratulerer så mye !
Jeg har ikke skrevet så mye om han tidligere, men fant ihvertfall denne lille bloggposten i arkivet.  

5 kommentarer:

 1. Og PD James, som jeg nettopp har lest min förste bok av, er 91 og kommer nettopp ut med ny, leste jeg her om uka. Kult!

  SvarSlett
 2. Har ikke lest noe av PD James. Men kjenner til figuren Adam Dalglish, som er en gjenganger på norske TV-skjermer ved påsketider.

  SvarSlett
 3. Jeg må få lest noen av de tidligere romanene til le Carre. Jeg har lest alle som har kommet ut de siste årene (han er jo særdeles produktiv), men ikke noen av de klassikerne hans. Noen anbefalinger?

  SvarSlett
 4. Karin: Åja, mange! Enten begynne med begynnelsen; "Spionen som kom inn fra kulden", som vel er så fjernt fra James Bonds verden som det er mulig å komme. Eller en av bøkene med George Smiley. Kanskje "Muldvarpen"? Det er nok å ta av. Personlig syns jeg le Carré var best før murens fall, men som med all litteratur, så er jo det en smakssak.

  SvarSlett
 5. Takk for tips- jeg tror egentlig også at han var best før murens fall, men jeg må bare få lest noe for å få det bekreftet.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !