onsdag 9. mars 2016

Litterær quiz: Hvem skrev?

Hvem skrev:

1) "En kort historie om nesten alt"
2) "Hannibal".
3) "Frankenstein".
4) "Molloy"
5) "En tid for alt".
6) "Casino Royale".
7) "Foucaults pendel".
8) "På St. Jørgen".
9) "Vi har ham nå".
10) "Møte ved milepælen".


Lykke til!

PS. Var dette for lett eller for vanskelig for deg ?
---

4 kommentarer:

 1. Hei, jeg heter Claudia Klein, jeg er utlåner og er også finansiell konsulent.

  Har du stort behov for økonomisk forsterkning? Trenger du et lån til forskjellige formål? hvis svaret ditt er ja, vil jeg anbefale deg å kontakte firmaet via | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en beskjed på WhatsApp: +4915758108767 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

  Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån og mange flere), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

  Vi vet at det å ha et legitimt lån alltid har vært et enormt problem For personer som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, er det mange som synes det er så vanskelig å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy interesse rate, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld til inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

  Vi tilbyr 24 timers lån i verdensklasse. For forespørsler / spørsmål? - Send en e-post til | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en melding på WhatsApp: +4915758108767 | & Motta svar på et øyeblikk.

  Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite kontanter, bare skriv til oss så får du et lån.

  Din økonomiske frihet er i dine hender!

  SvarSlett
 2. Livet er virkelig NÅD, jeg er Daan Sophia for tiden i California USA. Jeg vil gjerne dele erfaringene mine med dere om hvordan jeg fikk et lån på $ 185 000,00 USD for å fjerne bankutkastet mitt og starte en ny virksomhet. Det hele startet da jeg mistet hjemmet mitt og eiendelene på grunn av bankutkastet jeg tok for å motregne noen regninger og noen personlige behov. Jeg ble så desperat og begynte å søke etter midler på alle måter. Heldigvis for meg hørte jeg en kollega av meg snakke om dette selskapet, jeg ble interessert selv om jeg var redd for å bli lurt, jeg ble tvunget av min situasjon og hadde ikke noe annet valg enn å søke råd fra vennen min angående dette selskapet og fikk deres kontaktnummer, å få kontakt med dem virkelig gjorde meg skeptisk på grunn av min tidligere erfaring med online långivere, lite visste jeg om dette selskapet "PROGRESSIVE LOAN INC. var en gudfrykt for meg og min familie og hele internettverdenen, dette selskapet har vært til stor hjelp for meg og noen av kollegaene mine og i dag er en stolt eier av godt organisert virksomhet og ansvar blir håndtert alt takket være Josef Lewis fra (progressiveloan@gmail.com) .. Så hvis du virkelig har behov for en lån enten for å utvide eller starte din egen virksomhet eller i noen form for økonomiske vanskeligheter, jeg anbefaler deg å gi hr. Josef Lewis fra Progressive lån muligheten til økonomisk løft i livet ditt E-post: progressiveloan@gmail.com ELLER Wha tsApp / Text +13254005559 og ikke bli offer for online svindel i navnet på å få et lån. Takk


  SvarSlett
 3. Søk om et lån på ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) med en rente på 3%.

  NY FINANS er fleksibel: du kan låne fra 1000 euro til EUR 5 millioner (EUR 5.000.000,00), med tilsvarende nedbetalingstid fra 6 måneder til 30 år. Vi tilbyr et bredt spekter av personlige, forretnings-, hjem- og konsolideringslån som kan tilpasses dine skiftende behov og omstendigheter med en rente på 3%.

  Hva fikk du:
  ? Umiddelbar tilgang til midler etter godkjenning
  ? Konkurransedyktige renter
  ? Fleksible tilbakebetalingsbetingelser
  ? Mulighet for raskere tilbakebetaling av lån (tilleggsbetalinger reduserer lånebeløpet)
  ? Enkel godkjenning hvis du trenger ekstra midler
  ? Din første tilbakebetaling av lån begynner seks måneder etter godkjenning.

  Hvordan søke:
  Det er raskt og enkelt å søke om lån!
  Bedrifter eller personer som er interessert i å søke om et lån hos Novelty Finance som trenger mer informasjon om hvordan de skal søke, skal sende en e-post til (accessloanfirm2030@gmail.com)

  WhatsApp-nummer: +79258159150

  Hensyn
  Mr Scott
  accessloanfirm2030@gmail.com

  SvarSlett
 4. Do you need financing?
  Do you need a loan for business or personal needs and project funding?
  Do you want to refinance your business?
  We offer a loan for each person or company with an interest of 3% per year.
  For more information, please contact us by e-mail
  info@waheedfinance.com
  WhatsApp: +91 636 671 0014
  Waheed Finance Firm

  Are you in dept? Have you been denied of loan from Bank? Or do you need a loan to pay off bills? worry no more,Your help comes now, waheed finance firm is a loan lending firm that offer all kinds of loan to people, firms who are in need of loan with a low interest rate of 3% contact us via email:
  info@waheedfinance.com
  WhatsApp: +91 636 671 0014
  Waheed Finance Firm

  Do you need a loan to start a business or to pay your bills? We give loan at 3% interest, if interested kindly send us your name, Amount needed, Duration, phone number, address, country and Monthly Income Via Email
  info@waheedfinance.com
  WhatsApp: +91 636 671 0014
  Waheed Finance Firm

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !