søndag 6. mars 2016

Dipsolitteraten anbefaler & gratulerer

Jan Kjærstad har bursdag i dag, og det feirer vi med dette innlegget fra 2009.
Siden den gang har Thomas gått fra å være blogger og fersk journalist, til å bli skjønnlitterær forfatter.

Liker du å lese forfatterintervjuer?
Javel, da bør du oppsøke Thomas J R Marthinsens blogg. Jeg tror han er ganske fersk som journalist, men han har allerede markert seg i Dagbladets Magasinet. HER kan du lese om hans møter med bl a Jan Kjærstad, 2 x Ingvar Ambjørnsen, Jo Nesbø, Karl Ove Knausgård, Henrik Langeland og... Doris Lessing. Er ikke skuggeredd, den gutten!


---

4 kommentarer:

 1. Beklager stygg utforming på dette innlegget, men maskinen vil ikke la meg rette det opp. Så da gidder jeg ikke å gjøre noe mer med det.

  SvarSlett
 2. Hehe, stygg formatering til tross: Hyggelig! Jeg skjønner at det er på tide at jeg skriver flere forfatterintervjuer!

  SvarSlett
 3. Formatering, ja! Dette ligner jo verken grisen. Ser pent ut på forhåndsvisning, men så skjærer det seg.

  SvarSlett
 4. Hei damer og herrer
  Har du stort behov for økonomisk forsterkning (Lån)?
  Mange mennesker står overfor utidige økonomiske utfordringer, og de fleste av dem er ikke i stand til å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld / inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

  Hvis du har behov for et presserende lån, vil jeg råde deg til å kontakte selskapet mitt, så kan vi hjelpe deg med et lån.
  Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån, pantelån og mange andre), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 20 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

  For mer informasjon om vårt lånetilbud; her er vår kontaktinformasjon.
  Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
  Kontaktnummer: +31642117819 (WhatsApp)

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !