lørdag 14. juni 2014

Sommerferie?

Jeg spør i år som ifjor: Hvor skal du tilbringe sommerferien ? Og hvilke bøker tar du med deg ?
---

12 kommentarer:

 1. Ingen aning, faktisk! Hverken hvor jeg skal eller hva jeg skal lese. Men har veldig lyst til å gjöre en ny visitt till Rodmell i England, sitte på en benk i Virginia Woolfs hage og lese To the Lighthouse.

  SvarSlett
 2. Tilbringer noe av ferien i Paris og skal innom den engelske bokhandelen Shakespeares. Må vel ha med en liten flyplassbok også.

  SvarSlett
 3. Ferie? Som pensjonist har vi ikke ferie. Jeg er opptatt med å være maler, snekker, innkjøpsjef, reiseplanlegger, interiørplanlegger, barnevakt, osv... Men en uke i Spania blir det, sammen med en datter og hennes to gutter. Og et par bøker hører med på turen, men valget av lektyre har jeg ikke foretatt enda. Tror jeg må lage meg en sommerliste snart.

  SvarSlett
 4. Det er pensjonister som har mer å gjøre nå enn da de var yrkesaktive. Men med ferie mener jeg å gjøre noe man ikke gjør til hverdags. Og en uke i Spania er vel et takknemlig avbrekk?

  SvarSlett
 5. Jeg skal stort sett jobbe i sommer, men ha en uke ferie i august så da drar jeg til min datter i Lofoten, Å lese, skal jeg gjøre i hele sommer, og har noen lette somemrbøker på lur, men også annet av interesse: Svik, Den lange hvite skyens land, HVor ble du av Bernadotte?, Innsirkling 1 og 2, med mer..

  SvarSlett
 6. Sommerferie? Jeg har aldri sommerferie. Jeg jobber og leser som vanlig. Mitt frilansliv er totalt usynkront med omgivelsene.

  SvarSlett
 7. Blir en tur på fjorden fra Tønsberg med fam. ilag med en av dørvaktene på seaside fra glanstiden på begynnelsen av '80 tallet. Besøke en bonde i Valdres for og smake på stølsmjølka han skryter sånn av, være med på og arr. musikkfestival på sentral Java, presentere Stein Mehren og lese egne regnskogsdikt, samt arbeide videre med manuset "Javabøffelen"

  SvarSlett
 8. Pasvikdalen, Grense Jakobselv, sørgående hurtigrute til Bergen. Skal vel lese Pontus Ljunghills "En osynlig".

  SvarSlett
 9. Tehme Melck: Vet det, siden du svarte det samme i 2011.

  SvarSlett
 10. Jeg tilbringer hele sommeren i Paris. Med meg i kofferten pakker jeg juniboka i Lines lesesirkel som jeg ikke husker helt hvilken er og muligens noe Hustvedt og Ravatn. Ellers regner jeg med "noen" innkjøp på Shakespeare & Co og The Abbey ;-).

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !