onsdag 21. november 2012

Et tredelt innlegg1) Jeg har en 3 årig grandnevø som liker å bli lest for. Kunne tenke meg å kjøpe en god bok til ham i julepresang. Har dere småbarnsforeldre  (og andre) noen gode forslag i denne sjangeren ?

2) Vet ikke om mine svenske og danske blogg-lesere har muligheten til å se det, men jeg legger ut en lenke til NRKs "Bokprogrammet." Iblant, med Siss Vik som programleder, blir programmet riktig vellykket. HER med Ketil Bjørnstad.

3) Kan du huske en bok du fikk i julegave, som du ble veldig glad for å få ?!


---


4 kommentarer:

 1. Rumpemelk fra Afrika av Erlend Loe fikk en flott anmeldelse i Adresseavisa.Ellers har Gro Dahle hatt en høy stjerne hos mine barn, f.eks Simon og Kaia ser på video.(Nå vet vel ikke en treåring hva video er lenger forresten)Selv ble jeg veldig glad for Papillon av Henri Charrière da jeg var tenåring.
  Hilsen Siri.

  SvarSlett
 2. Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen var utrolig populær for ungene mine på slutten av 90'tallet. Jeg håper og tror at Thorbjørn Egner egner seg like godt for småbarn nå :-) Den boka jeg husker best at jeg fikk var "Uten en tråd" av Jens Bjørneboe. Jeg var IKKE klar over at dette var over the top erotisk på den tiden, men det visste min mor. Jeg var heldigvis lykkelig uvitende til etter julelysene ble slukket for kvelden ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for morsomt svar, "KindleJoy"!

   Slett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !