tirsdag 3. april 2012

God påske !

Jeg ønsker dere alle - bokbloggere, boklesere, bloggkommentatorer, forfattere, forlagsfolk, bibliotekarer, bokhandlere og bokhandelmedhjelpere, oversettere, kulturjournalister, skribenter, kristne, ateister og agnostikere, kjettere og hedninger, ligningsfunksjonærer og rørleggere, venner og fiender, og  den vakre, enkefru Halvorsen i oppgang B -  en riktig GOD PÅSKE !

PS. Illustrasjonen brukte jeg også i 2009 (tiden flyr avsted), og det morsomste ved den var det kunstkritikeren Sjeldnere enn sorte svaner som sto for, i denne kommentaren: "Og må jeg få tilføye; for et barnlig rørende bilde De har valgt for dette innlegg. Caravaggio? Nei, for mildt. Hmm.. Krogh? Kanskje en smule for erotisk? Velázquez? Magritte? Si det da. Kittelsen? Jeg gir opp, igjen."6 kommentarer:

 1. God påske til deg også! Fornøyelig påske!!

  SvarSlett
 2. Takk i lige måde, Janicke! (Har jeg forstått det riktig at du oppholder deg i USA p.t.?) "Fornøyelig", hørtes forresten morsomt og gammaldags ut. Liker sånne uvante uttrykk.

  SvarSlett
 3. God påske! Måtte den fylles med (kriminelt?) godt lesestoff!

  SvarSlett
 4. Elisabeth: Takk! Vet ikke om den blir kriminell ennå. Det er væravhengig. Leser ferdig Keplers siste, hvis det blir varmt nok til å sitte på balkongen.
  Tehme Melck: Takk! Påskehøytiden har et ganske annet innhold for deg, enn for meg. Mine tanker går til Pollestad, faktisk. Synes han har gjennomgått så mye f... de siste årene. Når en så livsglad herre går med selvmordstanker, så blir jeg redd.

  SvarSlett
 5. Pollestad har selv satt seg i den situasjonen han er i. Men han har alltid vært en del av mitt liv som katolikk (han deltok i messen da jeg ble opptatt i Kirken), og vil fortsatt være det. Den katolske kirke er en kirke for alle, både helgener og syndere.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !