tirsdag 11. oktober 2011

Dette er Norges fineste bokhylle


Jeg har skrevet om NRK.no's konkurranse tidligere, og nå er vinneren kåret. Du kan se flere av deltagernes bokhyller HER.
Rett skal være rett: Denne bloggposten stjal jeg fra Boklesesbloggen min.
Vinneren har fine bokhyller, det er så, men jeg syns nå at Tom Egelands hjemmebibliotek var langt flottere. Men det kunne jo i anstendighetens navn ikke vinne, siden han satt i juryen.

5 kommentarer:

 1. Den er superfin! Jeg gikk i bokhyllefella hjemme - men jeg så en svært vakker en på Trinity College - sortert etter størrelse på boka. Det var flott, men kanskje litt upraktisk når man skulle lete etter bøker :)

  SvarSlett
 2. Her er ein som konsentrerer seg om poesien (innhald) og har mindre fokus på bokhyller og Ikea (det ytre) !. Den koreanske poeten Ko Un helsar Tomas Tranströmer frå arbeidsrommet sitt:

  http://blogg.svt.se/babel/2011/10/07/ko-un-laser-transtromer/

  Jarle

  SvarSlett
 3. Ler av labelen "Ut og stjæle fra nettet". Brilliant! Elles er eg einig, angåande Tom Egeland si bokhylle. Det ser ut som eit fint rom å vere i.

  SvarSlett
 4. mkt snygg! blir nyfiken på titlarna/genre. ser inte ut som en "vanlig" bokhylla full av skönlitt. ser man dvd- & vhs-filmer, eller kan det vara inbillning

  SvarSlett
 5. Åh, vilken hylla! Den hade jag inte sagt nej till. Mina böcker ligger på högar överallt. De får fungera som möbler.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !