fredag 12. august 2011

Tronsmo's BakgårdssalgJeg har vært på mange slags boksalg i Oslo, men aldri hos Tronsmo. I år skal jeg forsøke å huske det. Har DU vært der før ? Pleier det å være bra ?


"Da er det endelig tid for Tronsmos eminente bakgårdssalg igjen!

Skattejakten: I kjellerdyp mørke som sorte hull er det blitt gravd frem, med arkelologisk nøyaktighet, bøker av slik litterær kvalitet at de kunne vært diamanter.
Våre hyller tømmes for å fylle dine, det hele til kriminelt lave priser. Tegneserier, foto, musikk, politikk, poesi, fag, skjønn, alt hva hjertet begjærer!
Dette er en begivenhet ingen kan gå glipp av, du er garantert å finne noe som faller i smak! Så inviter en venn eller 50 og ta dem med, dette blir riktig fornøyelig!

Åpningstidene er som følger:

Torsdag 25. august: 11-18
Fredag 26. august: 09-18
lørdag 27. august: 10-16

Hvordan komme seg dit:

Trikk 11, 17 og 18 tar deg rett utafor døra. Ellers er man et steinkast unna Nasjonalgalleriet."

3 kommentarer:

  1. Takk for tipset! Jeg har aldri vært på bakgårdssalg der før, men det kan forandre seg i år. Senest forrige uke bar jeg tungt da jeg gikk ut derfra.

    SvarSlett
  2. Jeg har vært der flere år, men ikke i fjor. Synes utvalget er varierende, bokstavelig talt. Om man liker utvalget hos Tronsmo vil man like salget:-) Men obs obs, det er mye på engelsk der. Noen år har jeg kjøpt massevis, men noen år har jeg bare kjøpt ei bok eller to. Men jeg har aldri gått tomhendt derfra. Det fine med bakgårdssalget hos Tronsmo er at utvalget er mindre forutsigbart enn hos forlagene, logisk nok.

    SvarSlett
  3. Ja, det skal bli spennende å se hva de har å by på.

    SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !