fredag 24. juni 2011

Kommentarer, takk!

Jeg kan jo se at blogg-intervjuene mine er populær lesning. Men jeg savner feedback; kommentarer ! Denne bloggeren lever ikke av luft og kjærlighet alene. Han trenger også livstegn fra sine medmennesker i cyber.
Så ikke være så tilbakeholdne, da.

11 kommentarer:

 1. Du har helt rett! Det er viktig å komme med tilbakemeldinger på blogginnlegg, få feedback på det man skriver. Jeg tenker også slik selv... ser at mange leser det jeg skriver, men få kommenterer.

  Ja, så ble jeg faktisk tatt på fersken selv hos deg! Jeg har lest de to siste intervjuene du har lagt ut, og det har vært spennende å bli mer kjent med ulike bloggere! Gode spørsmål og flotte svar! Men kommenterte jeg? Nix. (Sorry). Vi burde alle bli flinkere å legge igjen livstegn hos bloggere vi besøker, for vi forventer jo det samme selv. Men av og til har man liksom ikke så mye å si.

  SvarSlett
 2. Nei, men det kan bety ganske mye om en sier "Bra jobba!" iblant. Det skal ikke mere til.
  Jeg er faktisk åpen for både ris og ros. Bare ikke likegyldighet. Det ække no' moro.

  SvarSlett
 3. Jeg snylter ganske mye på andre om dagen - tar meg ikke tid til å legge inn kommentarer over alt, men på direkte oppfordring må jeg si: Jeg storkoser meg med bloggen din og lo og humret for meg selv med Karen Blixten-innlegget :) Jeg skal forsøke å være litt flinkere. Hanne

  SvarSlett
 4. Hanne: Du leser meg ihvertfall!
  Knirk: hehe

  SvarSlett
 5. Hej Geir

  Tak for kommentar på Bogsider. Du spørger hvordan du får lavet faner øverst. Det er nemt. Tryk på Design i højre hjørne. Så kommer du ind på siden Rediger Layout. Her skal du trykke på Tilføj en gadget, og herefter vælger du Sider, og så er det bare at oprette dem. Håber, at det hjalp og god fornøjelse.

  SvarSlett
 6. En viktig påminnelse :) Det er veldig lett å lese et blogginnlegg, tenke at dette var virkelig godt for så å glemme og legge igjen et spor. Men, som du sier, det er veldig motiverende å få respons på det man gjør :)

  Da jeg først begynte å blogge, trodde jeg ikke noen leste det jeg skrev, før jeg fant ut at jeg hadde skrudd på forhåndsgodkjenning av kommentarer og at det lå flere koselige tilbakemeldinger der. De betydde mye for meg da jeg var fersk blogger.

  SvarSlett
 7. Hehe... hva er det med Svanen idag, da !?

  SvarSlett
 8. Hehe. Åpen for ris og ros, skriver du jo. Jeg kan godt være motvekten, jeg!
  Mitt neste innlegg skal forøvrig bære tittelen:
  "Fortell meg hvorfor du elsker Sjeldnere enn sorte svaner"! De første 52 som svarer får et signert nakenbilde, en kurv selvplukkede bær samt noe rabarbra, og en ridesal.
  Joda, jeg kommenterer av og til. Men så hender det at jeg trekker meg fullstendig ut av bloggingens verden - i månedsvis! Jeg er med andre ord ingen fast leser av noen blogger, og skriver selv hverken fast ... eller løst.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !