lørdag 16. april 2011

Du kan bli neste intervju-offer !

(Billedteksten skal visstnok denne gang være: "Hvor er det blitt av påskeharen i år, mamma?" Og, ja - den er litt rå! 
Billed- redaktøren må påregne et stygt oppgjør med en-eller-annen Myndighet omgående!)


Den som ikke har gjemt seg nå... nei. Men den som føler seg kallet til å være neste objekt  - grusom betegnelse i denne harmløse sammenheng.  Jeg stiller andre bloggere spørsmål, som bare kan gå i offerets favør.Dette er harmløst, og ingen skal settes til veggs.
Opplegget er så langt veldig enkelt; Fordi jeg ikke kan følge opp med alle de små tricks som hører jobben til. Fordi jeg ikke kan møte 'objektet' ansikt til ansikt, -så har kunden denne gang alltid rett.

Altså; jeg trenger etpar til av bloggerne som kan være med i denne serien: Dipsolitteraten intervjuer andre bloggere om bøker. 6 kommentarer:

 1. Send en mail til redaksjon@bokmerker.org, kan godt hende du får napp... :)

  SvarSlett
 2. Jeg er gjerne med :) Men helst før mandag, da reiser jeg på påskeferie.

  SvarSlett
 3. Om du ennå skulle være i beit for intervjuobjekter, stiller jeg gjerne! ;)

  SvarSlett
 4. Jeg kan også - så kanskje noen flere gidder kikke på bloggen min. Men en advarsel: Jeg er dårlig med illustrasjoner og har ikke bilder å bidra med.

  SvarSlett
 5. Jeg reiser på påskeferie i morgen formiddag, så rekker dessverre ikke å være med i denne omgang (regner med du ville legge ut intervjuene nå før påske).

  Uansett vil jeg berømme deg for en flott bloggserie, det har vært morsomt å lese alle intervjuene! Flott tiltak! .... og riktig god påske til deg.

  SvarSlett
 6. Ok, men jeg er sist i rekka. Gøy å lese intervjuene!

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !