onsdag 11. november 2009

På TV inatt


Ikke fatter jeg hvordan staben i TV3 tenker. Her har de ikke sendt en spillefilm hele kvelden, for så å slå til med en aldeles utmerket thriller klokka halv tre på natta!
Det var i denne filmen Brad Pitt for alvor markerte seg som en seriøs skuespiller. Han kunne ha holdt seg flytende lenge bare ved sitt blonde, kjekke utseende. Men i denne rollen er han hverken kjekk eller sjarmerende, snarere tvertimot. Rollefiguren er en fullblods psykopat, hjemmehørende i den klassen som amerikanerne ynder å kalle white trash. En glitrende rolleprestasjon i en meget urovekkende film. (Jeg forstår 18-årsgrensen.)
Juliette Lewis er også riktig god i en rolle som kler henne: søt og enfoldig, slik hun også var det i Cape Fear. (Hun er ikke sånn "i virkeligheten").

Du skal antagligvis ikke se den inatt, men du bør se den. Hvorfor ikke bestille den på biblioteket?
TV3 kl. 02:30 Kalifornia (Kalifornia) Amerikansk actionthriller fra 1993. Fotografen Carrie ønsker å flytte til California for å få en ny start. Kjæresten hennes Brian, som skal skrive en bok om en seriemorder, foreslår at de bruker kjøreturen dit som research ved å besøke steder der morderen har slått til. For å minske bensinutgiftene, tar de med seg det unge paret Early Grayce og Adele Corners. Seriemorderen viser seg imidlertid å være nærmere enn Brian og Carrie tror - faktisk i baksetet. Medvirkende:David Duchovny, Juliette Lewis, Brad Pitt. Regi:Dominic Sena. (18. år) Programmet slutter kl. 04:25

1 kommentar:

  1. Ja, rart dette med TV3 - at de alltid sender de gode filmene midt på natta. Fint for oss som jobber nattevakter blant da, men...

    SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !