fredag 9. oktober 2009

Et nølende come-back


En av fordelene med å ha sin egen blogg, er at den kan brukes som dagbok. I dette tilfelle kan jeg se når jeg sist var på nett, - dvs for cirka 1 mnd siden. En stygg og selvdestruktiv periode har det vært; forhåpentligvis har jeg skadet meg selv mere enn andre.
Kan skylde på svineinfluensa, virus & trojanere, men sannheten er at jeg har vært på en langvarig, asosial rangel. Unner ikke mine beste fiender noe tilsvarende.
Forresten hyggelig å være savnet av medbloggere! Jeg skal prøve å skjerpe meg, og vil gjøre et come-back... sånn etterhvert.
Jeg venter selv med spenning på hva neste innlegg kommer til å inneholde. Akkurat nå føler jeg meg utbrent, utflagget og utblogget.

PS. Jeg vet at dette innlegget er fryktelig selvsentrert. Nesten ikke for en bloggpost å regne, men det var mere ment som info til mine faste lesere, sånn at dere forstår at jeg har ikke gitt meg helt. Ikke riktig ennå.

10 kommentarer:

 1. Jeg tenkte på deg seneste i går, da jeg oppdaget at du var falt i gulvet på blogglista mi. Det er godt å se du titter innom bloggen din igjen, selv om det er leit å lese du har hatt en av dine mørke stunder. Håper gnisten tennes igjen og at vi får lese mer fra din kant når du har hentet deg inn igjen.

  SvarSlett
 2. Hyggelig at du er tilbake igjen.

  SvarSlett
 3. Heia Dipso.
  Du kan jo skrive om:
  Selvsentrerte forfattere.
  Asosiale forfattere.
  Bøker som innholder de verste fyllekulene.
  Hvilke forfattere som har drukket mest? Og minst?
  Hvilken forfatter du ville ha sjekket opp og hvordan du ville gjort det.

  Eh.....? Dette kom jeg på i løpet av fire og et halvt sekund, men jeg vil jo ikke at du skal slutte å blogge. Du kan også skrive om iskrem, hunder eller lysestaker. Om spill, om filmer, om snø, om bomullsbukser, om krig, fred, kjærlighet eller om hvorfor du heter Dipsolitteraten. Om middag, om sorte hull, om fotografering, om indiske elefanter, om teknologi..tja?

  SvarSlett
 4. Knirk: Mange gode forslag. Og særlig imponerende på fire og et halvt sekund!

  SvarSlett
 5. Glad for at du ikke har gitt deg og glad for at du er tilbake! Man blir jo litt bekymra da, når bloggere plutselig blir borte slik i et par uker.

  SvarSlett
 6. Det er godt å sjå deg i rss-feeden min igjen. Litt sjølvsentrert er heilt greit.

  SvarSlett
 7. Jeg er enig med de øvrige: dine indlæg er savnet :-) Håber du er på vej tilbage igen, på alle måder.

  SvarSlett
 8. Da ønsker jeg deg velkommen tilbake - når du måtte være klar for det.

  SvarSlett
 9. Jeg har savnet deg!
  Det er godt med folk som ikke bare har ja-dager, som smiler hele tiden og alltid er på topp. De er nesten skumle i sin mangel på troverdighet!

  SvarSlett
 10. Janke: Hyggelig, men litt rart, å være savnet av folk en aldri har møtt. Men sånn er det jo i dette vi kaller bloggosfæren.
  Enig med deg. Jeg er også veldig skeptisk til de som ALLTID er overstrømmende begeistret over hvor godt det er å leve! Har da sånne stunder, jeg også, - men ikke hele tiden.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !