søndag 9. august 2009

På TV i kveld


NRK 1 kl 23:15 Nattsøsteren (ttv) (1:3)
Norsk krimserie etter Unni Lindells roman. En gammel dame blir skutt på åpen gate i Oslo. Under etterforskningen oppdager Cato Isaksen at den gamle damens barnebarn, Kathrine, forsvant for tre måneder siden i Drøbak. Finnes det en sammenheng mellom drapet og forsvinningen? Regi:Alexander Eik. Programmet slutter kl. 00:15

Jeg kan styre min begeistring for Unni Lindells krim, men jeg skal ta en titt på denne serien av én eneste grunn; deler av den skal visstnok ha blitt tatt opp i min småby.

2 kommentarer:

  1. Ja, sånt gir merverdi. Selv skal jeg sette meg og se et innspilt avsnitt av Doc Martin og lengte tilbake til Cornwall.

    SvarSlett
  2. Eg har sett desse Lindell-filmatiseringane, og må jo seie at det gjer seg langt betre som film enn i bokform, etter mi meining.

    Men det irriterte meg at NRK ikkje la ut siste episode av forrige serie på nett-tv. For oss som (enn så lenge) må opp tidleg, går serien litt for seint på kveld, og då er nett-tv eit fint alternativ. Bortsett frå når siste og avsluttande episode manglar. Men det kan jo hende dei berre var veeeeldig trege.

    SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !