onsdag 8. juli 2009

Kindle-test


Dagbladet.no har testet Kindle lesebrett og det kan du lese om HER.

3 kommentarer:

 1. Interessant.
  Jeg har veldig "vil ha" følelse for Kindle, men innser at det har med designen å gjøre. Liker pene duppedingser.
  Syns i likhet med artikelforfatten at det er merkelig at Amazon ikke gjør noe som helst forsøk på å lansere Kindle i resten av verden? England ville være opplagt som sted å starte en lansering i Europa.

  Når det kommer til bruk av lesebrett så tror jeg på en utvikling hvor man leser på flere måter.
  Jeg leser selv nå på brett, på øret og på papir. Alle tre måter har sin sjarm, sine fordeler og sine negative sider. Men det som er helt sikkert er at jeg aldri før har lest så mye som jeg gjør nå!

  Veldig spent på om den bittelille(?)/kjempeviktige(?)bransjen vår greier å finne en løsning som kan gi et videre og rikere liv for litteraturen. Ikke minst at vi kan beholde den fantastiske tilgjengeligheten av litteratur som vi har i landet vårt, med bokhandlere i hver en liten by.

  SvarSlett
 2. Jeg lurer på "lesbarheten". Tar jeg med min lille Acer One ut i sola, ser jeg jo knapt hva som står på skjermen. Er det samme problem med et lesebrett?

  SvarSlett
 3. Ikke noe problem med lesbarhet ute. Lesebrettet mitt har ikke lys, det er kun "elektronisk blekk". Skjermen er matt, så det speiler ikke.
  Siden det ikke har lys, så "flimrer" det heller ikke. Det er omtrent som å lese en vanlig bok. Du må ha bra leselys, det er alt!

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !