tirsdag 14. juli 2009

Film på tv ikveld


Svensk TV2 kl. 22:30 Trollbunden
(Spellbound) Amerikansk thriller fra 1945. Når overlegen ved en velrenommert psykiatrisk klinikk går av med pensjon, erstattes han av den berømte psykiateren Dr. Edwards. Han blir straks forelsket i den vakre, men noe kjølige, kollegaen Constance Petersen, og de innleder et forhold. Medvirkende:Gregory Peck, Leo G. Carroll, Ingrid Bergman, Rhonda Fleming, Michael Chekhov. Regi:Alfred Hitchcock. (15. år) Programmet slutter kl. 00:20

Vel liker jeg årgangsfilmer, men denne filmen er fra 1945 og det er kanskje i eldste laget for de fleste. Jeg skal nå allikevel ta en titt, for det er noe eget med Hitchcock.

5 kommentarer:

 1. Jøss, så annerledes bloggen din var nå!! Både den gamle og denne er kjempefine!

  SvarSlett
 2. Takk, Janke. Ja, du har jo vært borte en stund.
  Forandring fryder, heter det. Ble litt lei av Carl Spitzwegs bohem... Dessuten tror jeg det er litt mer oversiktlig nå.

  SvarSlett
 3. Jeg liker den veldig godt! Har surfet litt rundt på bloggen din nå. Er ikke meningen å bli borte uten videre - men med dette sommerværet skal det ikke mye til før internettet på hytta er en saga blott. Så jeg krysser fingrene for at det holder litt lenger denne gangen.

  SvarSlett
 4. Likte du filmen da, Dipso? Jeg så den igjen ifjor - fremdeles utmerket, synes jeg den er.
  Men av de "eldre" Hitchcock-filmene liker jeg svært godt "39 Steps" (1935) og "The Lady Vanishes" fra 1938 - jeg er svak for både gamle tog og Margaret Lockwood. Tut-tut!

  SvarSlett
 5. Nei, den fenget ikkeno' særlig. Jeg gikk over til en annen kanal og Quisling isteden.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !