lørdag 20. juni 2009

Ut av småbyen!


Her gjorde Dipsoltteraten en feil; - han reiste ut av kommunen, lokket av Morgenbladets invitasjon om Sommerfest på Operataket.

Sjekket tilogmed yr.no opptil flere ganger på forhånd, og de sa stort sett null komma null i nedbør.
Meterologer skulle ikke hatt lønn!

Nå har jeg altså forsért disse merkelige trappene som Snøhetta visstnok står for. Og de skal ha skryt for det; det var ikke glatt å gå nedover, selv i regnvær, men det var da dumt av meg å reise til hovedstaden for å oppleve høljevær. (Synd på arrangørene som var snille og ga oss musserende da vi kom. Synd i det hele tatt. Jeg trakk meg tidlig, så jeg vet ikke hvordan dette utartet, - men værgudene var ikke på hverken Morgenbladets eller på de innbudtes side.)

Siden min gamle kamerat Steffen var kjentmann på denne utfarten, så følger jeg hans oppfordring og legger ved et bilde av han der og da. Før været satte inn... Han er litt PR-kåt sånn, etter fire gratis glass med musserende. Vi ser jo han, - men hvor er de attenhundreogfemti forhåndspåmeldte?

(PS. Vi tok etpar pils på Oslo S' Kristiania Pub isteden.)

Enda et PS. Stol ikke på yr.no!
Moralen er: Gå idetheletatt ikke ut! Men bli værende i bøkenes verden.

7 kommentarer:

 1. HA HA HA!
  Ikke pent å le, men latteren var spontan. Medfølelse følger kanskje etterpå.

  SvarSlett
 2. Jeg satt hjemme og lurte på om det var dårlig gjort å ikke gå. Tenkte på Alf van der Hagen som sto der med gjestelista si: Hvor blir det av Cyno? Leit. En følelse av å svikte. Men en annen ble sikkert glad for det glasset jeg ikke fikk.

  SvarSlett
 3. Vi kom etter gratis sjampis og nesten etter regnet. Og det blei riktig så hyggeleg. Om ikkje "alle" var der, så var det iallfall ein heil del:

  http://flimre.blogspot.com/2009/06/sjampis-pa-operataket.html

  SvarSlett
 4. Neida, moralen er: Gå ut oftere - det kan ikke regne hver gang.

  SvarSlett
 5. Jeg var også i Oslo og ble overrasket av regnet. Jeg hadde ikke sjekket ut forholdene på forhånd, så da kan jeg vel bare ha det så godt...
  Men uansett, jeg fant ly i en bokhandel - det gjorde ikke vondt i det hele tatt. Bare synd lønningen ikke var dukket opp på kontoen.
  Jeg fikk i alle fall laget meg en mental ønskeliste, om ikke annet :-)

  SvarSlett
 6. Jeg fikk ikke gått - men vi får satse på godt vær neste gang!! Kult bilde!!

  SvarSlett
 7. Øy! Det var vel ikke meningen at man skulle bli fullstendig værende i bøkenes verden, vel?

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !