lørdag 7. februar 2009

Og prisen går videre til...


Som noen har sett, fikk jeg en "Nærhetspris" av Janke for noen dager siden. Vedlagte tekst lyder: "Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.”
Det er altså en vandrepokal eller et kjedebrev. Men mens mange kjedebrev gjerne inneholder en trussel (hvis du bryter denne kjeden, vil det gå deg riktig ille, el.l.), så har denne prisen kun de beste intensjoner.
I anstendighetens navn får jeg sende den videre. Mange har gjort seg fortjent til den, men flere jeg kjenner har allerede fått den. Så jeg begrenser meg til fire bloggere.
Og de fire er (åpner konvolutten):

Spectatia - fordi jeg savner hennes blogg og hennes humor, og håper at denne prisen kan bidra til at hun kommer kjappere tilbake.

Boktoka - fordi hun skriver forbasket gode anmeldelser av bøker jeg ellers ikke ville ha hørt om.

Sjeldnere enn sorte svaner - fordi han gjør bloggsfæren litt mer farverik; han kan virke litt skarp i kanten, men i hans unge kropp banker et verneverdig hjerte.

Rabbagast - fordi han har forfattet veldig mange gode innlegg (bl.a. "bloggeskolen" som alle nybegynnere bør få med seg), men som ikke har gitt lyd fra seg siden 20.des.

2 kommentarer:

 1. Dette var da hyggelig kjære Dipsolitterat.
  Tilkneppet, brysk og vonbroten kan jeg sikkert virke (enda verre i det virkelige liv) - verdens beste venn, eller den verste fiende. Tja, det er da bedre enn likegyldighet spør du meg (min "humor" blir svært ofte misforstått, men jeg kan ikke bry meg med det).
  Spesielt hyggelig er det at det kommer fra dette holdet; du var den første bloggen jeg bet meg merke i etter at jeg begynte å spre enda mer møkk på verdensvevens overgjødslede marker. Jeg tror det var gjennom min kones blogg jeg en gang fant din skrivekrok; besøkene har etterhvert blitt mange og nesten daglige. Jeg burde vel strengt tatt sende prisen videre, men jeg har da ramset opp bloggene jeg verdsetter i en kolonne på høyre side på min egen blogg. Du er én av dem.
  Ærbødigst hilsen utrydningstruet svane.

  SvarSlett
 2. Å, tusen takk, Dipso! Det var da riktig hyggelig. Jeg treffer jo ikke heller blink overalt med mine forsøk til humor (*vinker til den sorte svane*) har jeg merket, så dette var det jo kjekt å høre.

  "Verneverdig hjerte" var forresten et veldig godt og... verneverdig uttrykk.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !