mandag 19. januar 2009

Skriveplassen


Bildet viser min skriveplass. Litt rotete, men ikke uoversiktlig. Dette er et eksempel på blogging som jeg ikke er så begeistret for; egosentrisk, navlebeskuende og av lite eller ingen almenn interesse. Men jeg legger det allikvel inn, fordi jeg er nysgjerrig. Jeg lurer på hvordan din skriveplass ser ut.
Vær nå litt grei, og ta imot den stafettpinnen jeg gir deg.

9 kommentarer:

 1. Hei,
  jeg syntes dette er et ganske så spennende "tema". Har skrevet om litterære interiører,http://jegleser.blogspot.com/search/label/Litter%C3%A6re%20interi%C3%B8rer og er fasinert over hvilkem betydning/ikke betydning lese/skriveplassen har for den enkelte.

  Deler gjerne min plass med deg - men kan man legge inn bilder i kommentardelen? Hvis man kan det - hvordan gjør man det?

  SvarSlett
 2. Nei, det er jeg ikke sikker på, Janke.
  Bedre at du legger ut bildet på din egen blogg. Evnt. legger en link i kommentarfeltet, så vi andre ser at bildet er lagt ut.

  SvarSlett
 3. Her er mitt bidrag: http://aroundbooks.blogspot.com/2009/01/skriveplassen.html

  SvarSlett
 4. Jag gjorde samma navelskådande sorts inlägg som du för några dagar sedan: Min skrivplats så som den ser ut just nu (eller inte NU för nu sitter jag visst vid skrivbordet på arbetet). http://hermiasay.blogspot.com/2009/01/hr-r-mitt-nya-skrivbord.html
  Skrivplats under arbete, som synes.

  SvarSlett
 5. :-) Kommer - har så trangt "kontor", så bildene ble så rare.

  SvarSlett
 6. Du har jo sett arbeidsplassen min før, men her er linken igjen:
  http://frilansliv.blogspot.com/2008/09/9-av-10-tok-feil.html
  Siden bildet ble tatt, har det kommet opp gardiner, tomatplanten er for lengst gått heden og byttet ut med bunker med betalte regninger jeg aldri gidder rydde på plass, og den stygge, ustø bokhylla står der fremdeles.

  SvarSlett
 7. Sesselja; Synd at tomatplanten har forsvunnet til de evige jaktmarker. (Hva jakter en tomatplante på?)
  Men å erstatte den med regningsbunker, hørtes trist ut. Eller er det bevisst, for å piske seg selv til ytterligere innsats?

  SvarSlett
 8. Nei, det er vel bare januar. Blæh. Men jeg håper å erstatte regningsbunken med nye spirer om ikke så altfor mange uker - og kanskje blir en av dem en ny tomatplante.:)

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !