mandag 1. februar 2010

Jeg spør en gang til !

Kan noen fortelle meg hva som har skjedd med billed-opplastingen på blogspot ?! Jeg ser at dere fortsatt har bilder på bloggen. Men den funksjonen forsvant plutselig her. Hvorfor er den borte? Jeg kan ikke ha en blogg uten bilder!

6 kommentarer:

 1. Jeg hadde det problemet da bloggen var helt ny. Det viste seg at det var maskinen jeg blogget fra som ikke klarte å laste opp bilder - hvis jeg satt ved en annen maskin gikk det bra. Vet ikke om det er dette som er problemet hos deg.

  SvarSlett
 2. Nei, jeg sitter jo ved samme maskin. Men hele skjermbildet for Nytt Innlegg ser annerledes ut. Nå står det Kobling istedenfor det grønne symbolet med lenke jeg hadde før. Og istednfor Legg til Bilde har jeg nå en helt unyttig greie for Gjennomstreking av tekst!

  SvarSlett
 3. Jeg har også fått opp nytt opplegg, men det har symbol for bilde ved siden av kobling?

  SvarSlett
 4. Hei å hå, Bokdama & Lille søster! Nå er det oppklart! Jeg måtte bare klikke på en ny fane som heter Skriv. Dermed dukker det opp et utall nye muligheter for utforming av innlegget. Også bilde.

  SvarSlett
 5. Ååå, det var en lettelse!

  SvarSlett
 6. Ikke bare bare å skifte mal mao,, Når det er sagt; stram og fin den nye du har valgt, og med god utnyttelse av siden!

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !