onsdag 25. november 2009

Trenger feedback...!

Isaxen eller Dipso trenger en eller annen form for respons. Ensom og alene og trist og lei!
Bare skriv at du har gått tur med hund, katt, barn, svigermor; - skriv noe! Skriv at du ikke gidder å gå tur. Men skriv helst ikke litterært. Møkkalei bøker og Knausgårds prosjekt.
Skriv noe elendig dårlig om alt det trivielle i hverdagen!
Mvh; Dipso-Isax!

PS: Jeg kjeder meg ikke. Er bare lat!

18 kommentarer:

 1. Netop nu loader jeg fotos fra weekenden (hvor vi var til bryllup på sjælland), mens konen, som er sløj, ser ligegyldigheder på TV og småsover. Der er drøn på brændeovnen, så hundene ligger henslængt på stuegulvet, småsnorkende og -pruttende i varmen. Om lidt skal jeg i gang med orientalsk gulerodssuppe (orientalsk = hvidløg og spidskommen).

  Himlen over nordjylland er allerede natsort, men det gør ikke noget, når starinlysene er tændt i vinduerne.

  SvarSlett
 2. Nå har jeg nettopp spist fiskesuppe med god hvitvin til, og nå blir det en halvannen times rask hundetur i novembermørket. Når jeg kommer hjem, tar jeg en god dusj og etterpå setter meg i godstolen og leser.

  SvarSlett
 3. Har funnet godplassen i sofaen og skal snart se litt på TV. I mellomtiden unngår jeg se de eskene som fortsatt ikke er pakket ut etter at vi flyttet og all pappen som flyter rundt. Men jeg trøster meg med at alt dette er der i morgen også.... selv om jeg håper litt på det motsatte...

  Hmm... så fikk jeg litt lyst på suppe etter å ha lest på de to andre kommentarene. Skal jeg skal romstere litt rundt på kjøkkenet...

  SvarSlett
 4. En meningsløs dag på jobb. Et nesten folketomt kjøpesenter, eller ihvertfall folketomt så langt jeg kunne se fra mitt hjørne. Jeg gikk et kvarter for tidlig, snuste rundt i hyllene til Norli for å se om jeg fant svar på spørsmålet "hva ønsker du deg til jul"? Bussen hjem, stappfull. Ligget på sofaen en halvtimes tid med Marsteins siste, så oppvask og middag. Og nå, bloggsurfing og snart mer lesing.

  SvarSlett
 5. Nu blev jag också sugen på soppa, en exklusiv skaldjurssoppa skulle jag vilja ha. Jag har tittat på filmen Harry Potter och halvblodsprinsen ikväll, den var inget vidare.

  SvarSlett
 6. Jeg har løpt i regnet, drukket vin (pågående prosjekt) og langet i meg en hel pizza. Parabolen er ødelagt, ps3-en opptatt og resten av kvelden kommer jeg til å tilbringe liggende på en baseball (mens jeg leser vampyrbøker).

  SvarSlett
 7. Idag har jag gäspat mig igenom en kurs om källkritik. Nyss såg jag filmen Doubt med bl a Meryl Streep, välspelat och intressant. Snart blir det te och sedan sömn.

  SvarSlett
 8. Etter legging av barn har jeg ryddet nesten hele huset (altså: Leiligheten), støvsugd og gjort et forsøk på å få orden på alt leketøy som alltid ligger og flyter. Etter det har jeg fylt ut et spørreskjema om mange rare ting, slik som "Hvor ser du deg selv om 10 år, karriæremessig og privat?". Ja ja, ferdig med det nå.
  Nå: Ser på værmelding.

  SvarSlett
 9. Korleis ligg ein på ein baseball?

  Eg har sett film, forsøkt å skrive, utan vidare hell, ete klementinar og drukke kaffi. No skal eg snart ta tidleg kveld for å vere opplagt til møte med redaktør i morgon tidleg.

  SvarSlett
 10. Min mann har gått tur med hunden, jeg har lagt barn, skrevet 2000 ord, vasket badekaret, badet og lest Tomas Espedal.

  SvarSlett
 11. I kveld har jeg vært i byen og møtt fire andre hagegale mennesker. Vi har spist, snakket hage, byttet frø, delt erfaringer. Forbannet regnet, barfrosten og sneglen. Skrytt av plenen, rosene og årets urte- og grønnsakshøst.
  En perfekt aften med andre ord.

  SvarSlett
 12. Jeg liker hesten min. Det jeg liker best med hesten er tre ting: Det første er mulen. Hestemuler er utrolig myke og nysgjerrige. Det andre jeg liker er når jeg er alene i stallen og har gitt hestene mat. Lyden av hester som tygger er en utrolig fin lyd. Det siste jeg vil nevne er å sitte på hesten i det vi tar inn på en sti innover i skogen. Hesten som tramper innover med ørene framover (godt tegn - den er glad og fornøyd), og skogen som blir glad for å se oss.

  Hilsen Knirk som liker Dipso

  SvarSlett
 13. Har bil til EU-kontroll. Lang mangellapp. Og så jeg som stemte ja til EU!

  SvarSlett
 14. Aina: Man ruller den under, synker ned til baken omslutter den helt. Det eneste som blir igjen av stive muskler er flekkvise hint av blått.

  Insideinfo fra en plaget moshonist :-)

  SvarSlett
 15. Jeg har vasket kull på jobb i dag. Surret litt rundt og sett i butikker etter julegaver uten å få kjøpt en eneste en. Men fikk handlet inn noe til julekalenderen jeg skal lage til broren min. Slenger meg med i suppeklubben siden jeg nettopp har spist spinatsuppe. Nå er det surfing på nett som gjelder:)

  SvarSlett
 16. Okey, dagens elendige og trivielle:

  Har tilbragt største delen av dagen med å transkribere deler av en to timer lang samtale mellom en svenske og en nordmann som hadde den mest grøtete av kristiansandsdialekter. Mitt i det hele fikk jeg dundrende hodepine og sterk kvalme. (Er det en vanlig bieffekt av intensive forsøk på å tolke kristiansandsdialekter, mon tro?) Måtte gå og legge meg til og med, for å bli nogenlunde menneske igjen. Har aldrig hendt meg før.

  Nå på kvelden har jeg ikke energi igjen til å lese en gang.

  Og dette var ikke en gang alle dagens frustrasjonsmoment, men ettersom du ba så pent om det så fikk du et lite knippe.

  Vi får helt enkelt satse på at Prøysen hadde rett. Du skal få en dag i mårrå... liksom.

  :-)

  SvarSlett
 17. Det finnes ikke bedre medisin enn å høre om de som har det verre enn seg selv, eller hva?
  Har forresten lagt fra meg bloggingen (for en stund?), - er i alle fall mektig lei, - og det var så lenge siden jeg hadde vært innlogget at jeg nesten hadde glemt passordet. Imidlertid.
  Høsten har vært deprimerende. Og nå ser jeg ut som elefantmannen - har trukket visdomstann nummer tre. Smerter. Sinne. Dessuten smaker kaffen rart, besk ...og litt blodaktig.
  Jeg er asosial, nedkjørt og fatter ikke at folk kan se på X-faktor! Det er så fordummende at jeg kunne ...jeg stopper der. Og hører/leser jeg ett ord til om vampyrer ...
  Men noen lyspunkter finnes. Jeg blir glad når Filmavisen eller Solens mat går på fjernsynet. Graham Greene, Eidem og Borgen gjør meg lykkelig. Det blir vel jobbskifte på meg om ikke lenge, noe som innebærer BARE skriving.
  Andre trivielle småsaker: Jeg har ikke drukket vin siden søndag!, jeg har spilt mye Playstation 3 de siste dagene, sett mye film, jeg mistet en skål kattemat (white fish, tror jeg) på gulvet idag. Det lukter fremdeles. Og jeg gleder meg til jul. Dessuten hilste Anne B. Ragde på meg i byen (!). Jeg skal ikke vaske øynene mine på lang, lang tid ...
  God bedring til oss.

  SvarSlett
 18. Takk for alle svar! Sjelden har jeg vel fått sånn respons. Tydeligvis flere enn jeg som hadde behov for å skrive om annet enn litteratur. Et tegn på at vi ikke er så nerdete som onde tunger vil ha det til?

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !