søndag 4. desember 2016

Leif GW. PerssonLeif GW Persson har sin egen hjemmeside, der de spesielt interesserte kan lese seg til langt mer om den mannen som er en kontroversiell superkjendis i Sverige; også kjent av alle som leser krim i Norge, og av TV-tittere som ser SVTs program "Veckans Brott". På hjemmesiden kan du bla. lese hans kronikker med stort utbytte. Men du trenger selvsagt ikke være enig med ham.
På TV ser han ut som om produceren nettopp har vekket ham fra middagsluren, for deretter å ha plassert hans omfattende legeme utflytende i en stol. Han kan virke litt matlei der han han halvt ligger, men skinnet bedrar, - mannen er klinkende klar i topplokket.
Du kan også lese et godt intervju med ham, som sto på trykk i Dagbladets Magasinet, HER.

Jeg har tidligere lest hans debutroman Grisfesten og sett TV-serien Den fjärde mannen.
Nå er sengelektyren Den døende detektiven. Og vi kan trygt fastslå at det er en grunn til at Leif GW Persson er en av Skandinavias mest lest leste forfattere.

PS. Initialene "GW" betyr forresten ingenting. De la han til tidlig i sin skribentkarriere, da han ble forvekslet med en annen Leif Persson, med bilde av den andre tilogmed. Det ville jo ikke den vordende krimforfatter ha noe av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !