søndag 4. desember 2016

Leif GW. PerssonLeif GW Persson har sin egen hjemmeside, der de spesielt interesserte kan lese seg til langt mer om den mannen som er en kontroversiell superkjendis i Sverige; også kjent av alle som leser krim i Norge, og av TV-tittere som ser SVTs program "Veckans Brott". På hjemmesiden kan du bla. lese hans kronikker med stort utbytte. Men du trenger selvsagt ikke være enig med ham.
På TV ser han ut som om produceren nettopp har vekket ham fra middagsluren, for deretter å ha plassert hans omfattende legeme utflytende i en stol. Han kan virke litt matlei der han han halvt ligger, men skinnet bedrar, - mannen er klinkende klar i topplokket.
Du kan også lese et godt intervju med ham, som sto på trykk i Dagbladets Magasinet, HER.

Jeg har tidligere lest hans debutroman Grisfesten og sett TV-serien Den fjärde mannen.
Nå er sengelektyren Den døende detektiven. Og vi kan trygt fastslå at det er en grunn til at Leif GW Persson er en av Skandinavias mest lest leste forfattere.

PS. Initialene "GW" betyr forresten ingenting. De la han til tidlig i sin skribentkarriere, da han ble forvekslet med en annen Leif Persson, med bilde av den andre tilogmed. Det ville jo ikke den vordende krimforfatter ha noe av.

2 kommentarer:

 1. Jeg er en privat investor og tilbyr kontantlån til alle
  mennesker med god karakter og som kan betale uten å ødelegge månedlig eller årlig budsjett. Takk, kontakt meg for mer informasjon om e-posten min: marlenyroblescabrera@gmail.com
  Personer som er i stand til å betale 3% renter. jeg er klar i følgende områder:
  - Finansielle lån
  - Hjemmelån
  - Investeringskreditt
  - Billån
  - Gjeldskonsolidering
  - Kredittkjøp
  - Personlige lån
  For mer informasjon, kan du finne meg
  Svar på e-posten min: marlenyroblescabrera@gmail.com

  SvarSlett
 2. Hei, jeg heter Claudia Klein, jeg er utlåner og er også finansiell konsulent.

  Har du stort behov for økonomisk forsterkning? Trenger du et lån til forskjellige formål? hvis svaret ditt er ja, vil jeg anbefale deg å kontakte firmaet via | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en beskjed på WhatsApp: +4915758108767 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

  Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån og mange flere), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

  Vi vet at det å ha et legitimt lån alltid har vært et enormt problem For personer som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, er det mange som synes det er så vanskelig å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy interesse rate, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld til inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

  Vi tilbyr 24 timers lån i verdensklasse. For forespørsler / spørsmål? - Send en e-post til | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en melding på WhatsApp: +4915758108767 | & Motta svar på et øyeblikk.

  Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite kontanter, bare skriv til oss så får du et lån.

  Din økonomiske frihet er i dine hender!

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !