torsdag 3. mars 2016

Et mulig comeback som bokblogger

Testing, testing... one, two, one, one, two.
Gudbedre, dette var uvant!
(Og det tok meg lang tid å slippe inn på egen blogg.)


Kanskje ikke så rart, siden det er ganske snart ett år siden jeg skrev siste innlegg som bokblogger. Men nå lurer jeg på om jeg ikke skal vende tilbake,,, en vakker dag.
I så fall, blir det i stort sett samme stil som før, med hovedvekt på gamle og halvglemte forfatterskap.


PS. Til dere som har vært bokbloggere siste året: Hva har skjedd siden sist?  Og hvem kan jeg med god samvittighet fjerne fra blogglisten min?

8 kommentarer:

 1. Hei! Så kult å se deg on the blogs again. :) Siden sist, så er det kommet til noen nye bloggere, noen gamle har roet ned, andre holder koken. Vi samleser til den tredje Bokbloggerprisen, men det vet du kanskje? https://norskebokbloggere.wordpress.com

  SvarSlett
 2. Nei, det visste jeg ikke. Men takker for kommentaren.

  SvarSlett
 3. Da dukket du plutselig opp igjen på bloggerlisten min! Velkommen hit igjen. Vi holder stort sett på med det samme, tror jeg.

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake! Selv er jeg en av dem som har roet ned. Men også jeg er her innimellom!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig at du stikker innom, Thomas. Jeg ser nå at det er lenge siden du skrev ditt forrige, men neppe siste, blogginnlegg. Men bloggen din er jo ikke slettet, så jeg satser på at den bare hviler.

   Slett
 5. Velkommen tilbake, du har vært savnet i feeden!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker og bukker! Jeg får legge deg til min bloggliste. Ser at du har opprettet eget domene, - hva er fordelene med det?

   Slett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !