torsdag 3. mars 2016

Et mulig comeback som bokblogger

Testing, testing... one, two, one, one, two.
Gudbedre, dette var uvant!
(Og det tok meg lang tid å slippe inn på egen blogg.)


Kanskje ikke så rart, siden det er ganske snart ett år siden jeg skrev siste innlegg som bokblogger. Men nå lurer jeg på om jeg ikke skal vende tilbake,,, en vakker dag.
I så fall, blir det i stort sett samme stil som før, med hovedvekt på gamle og halvglemte forfatterskap.


PS. Til dere som har vært bokbloggere siste året: Hva har skjedd siden sist?  Og hvem kan jeg med god samvittighet fjerne fra blogglisten min?

9 kommentarer:

 1. Hei! Så kult å se deg on the blogs again. :) Siden sist, så er det kommet til noen nye bloggere, noen gamle har roet ned, andre holder koken. Vi samleser til den tredje Bokbloggerprisen, men det vet du kanskje? https://norskebokbloggere.wordpress.com

  SvarSlett
 2. Nei, det visste jeg ikke. Men takker for kommentaren.

  SvarSlett
 3. Da dukket du plutselig opp igjen på bloggerlisten min! Velkommen hit igjen. Vi holder stort sett på med det samme, tror jeg.

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake! Selv er jeg en av dem som har roet ned. Men også jeg er her innimellom!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig at du stikker innom, Thomas. Jeg ser nå at det er lenge siden du skrev ditt forrige, men neppe siste, blogginnlegg. Men bloggen din er jo ikke slettet, så jeg satser på at den bare hviler.

   Slett
 5. Velkommen tilbake, du har vært savnet i feeden!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker og bukker! Jeg får legge deg til min bloggliste. Ser at du har opprettet eget domene, - hva er fordelene med det?

   Slett
 6. Hei damer og herrer
  Har du stort behov for økonomisk forsterkning (Lån)?
  Mange mennesker står overfor utidige økonomiske utfordringer, og de fleste av dem er ikke i stand til å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld / inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

  Hvis du har behov for et presserende lån, vil jeg råde deg til å kontakte selskapet mitt, så kan vi hjelpe deg med et lån.
  Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån, pantelån og mange andre), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 20 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

  For mer informasjon om vårt lånetilbud; her er vår kontaktinformasjon.
  Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
  Kontaktnummer: +31642117819 (WhatsApp)

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !