mandag 3. november 2014

Prektige Facebook!

  Nakenhet
  Vi fjerner rapporterte bilder av personer som viser kjønnsorganer, fullstendig blottede rumper eller fullstendig blottede kvinnebryster. Det kan hende at enkelte verbale og detaljerte beskrivelser av seksuelle handlinger også vil bli fjernet. Disse begrensningene for visning av både nakenhet og seksuell aktivitet gjelder også for digitalt opprettet innhold, med mindre innholdet er publisert for formål som har med undervisning, humor eller satire å gjøre. Vi forstår at disse begrensningene av og til vil ha innvirkning på innhold som deles av legitime årsaker, deriblant bevissthetskampanjer eller kunstneriske prosjekter, og vi beklager ubeleilighetene dette måtte medføre.
Hvis du vil lære mer om hvilke typer meldinger og innlegg som er tillatt på Facebook, kan du lese Facebooks standarder.

Magda og jeg er utestengt enda en gang på Face. Dem om det!
MEN min bokblogg er vel min egen? Håper jeg.
Og hva som er feil å vise med dette gamle fotografiet, - nei, jeg forstår det ikke. En livsglad dame, bare...


---

5 kommentarer:

 1. Tja, tror ikke at jeg ønsker å bli utestengt flere ganger, - da går jeg heller frivillig. Men synes dette er så tåpelig. Hvem får varige mén og sin "bluferdighet"skadet av et 100-årig gammelt foto? Synes dette lukter sterkt av dobbeltmoral!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er vel den amerikanske skinnhelligheten som slår ut her..

   Slett
 2. Hæææh? Det var veldig pussig må jeg si. Og så Magda da. Men du kan vel fortsette med Magdahistorien her på bloggen? Eller så kan du lage en Magdakonto på Instagram. Det kan hende funker best. :)

  SvarSlett
 3. Enten kan Magda fortsette på bloggen, Livsglad, syklende, og svingende sitt rødvinsglass, kun ikledd et laken. Men hun har egentlig ikkeno på en bokblogg å gjøre. Eller så går hun i kloster på Face, og det er jo ikke det minste festlig. Vi får se hva damen gjør, etterhvert.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !