mandag 3. november 2014

Prektige Facebook!

  Nakenhet
  Vi fjerner rapporterte bilder av personer som viser kjønnsorganer, fullstendig blottede rumper eller fullstendig blottede kvinnebryster. Det kan hende at enkelte verbale og detaljerte beskrivelser av seksuelle handlinger også vil bli fjernet. Disse begrensningene for visning av både nakenhet og seksuell aktivitet gjelder også for digitalt opprettet innhold, med mindre innholdet er publisert for formål som har med undervisning, humor eller satire å gjøre. Vi forstår at disse begrensningene av og til vil ha innvirkning på innhold som deles av legitime årsaker, deriblant bevissthetskampanjer eller kunstneriske prosjekter, og vi beklager ubeleilighetene dette måtte medføre.
Hvis du vil lære mer om hvilke typer meldinger og innlegg som er tillatt på Facebook, kan du lese Facebooks standarder.

Magda og jeg er utestengt enda en gang på Face. Dem om det!
MEN min bokblogg er vel min egen? Håper jeg.
Og hva som er feil å vise med dette gamle fotografiet, - nei, jeg forstår det ikke. En livsglad dame, bare...


---

6 kommentarer:

 1. Tja, tror ikke at jeg ønsker å bli utestengt flere ganger, - da går jeg heller frivillig. Men synes dette er så tåpelig. Hvem får varige mén og sin "bluferdighet"skadet av et 100-årig gammelt foto? Synes dette lukter sterkt av dobbeltmoral!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er vel den amerikanske skinnhelligheten som slår ut her..

   Slett
 2. Hæææh? Det var veldig pussig må jeg si. Og så Magda da. Men du kan vel fortsette med Magdahistorien her på bloggen? Eller så kan du lage en Magdakonto på Instagram. Det kan hende funker best. :)

  SvarSlett
 3. Enten kan Magda fortsette på bloggen, Livsglad, syklende, og svingende sitt rødvinsglass, kun ikledd et laken. Men hun har egentlig ikkeno på en bokblogg å gjøre. Eller så går hun i kloster på Face, og det er jo ikke det minste festlig. Vi får se hva damen gjør, etterhvert.

  SvarSlett
 4. HEJ; Har du brug for et lån?
  Vi leverer lån til enkeltpersoner: personligt lån til forbrug, boliglån, kreditindfrielse, indfrielse af gæld (For at samle al din gæld i en kredit), forretningslån og også et lån til at købe en bil.

  Har du brug for et lån til at finansiere dit projekt?
  Vi kan støtte dig med et lån til udførelse af dine projekter såsom: opførelse af dine huse, kontorer, gårde og også finansiere dine rejseprojekter, din virksomhed eller et projekt, som du har brug for ekstern finansiering.

  Har du brug for en investeringsfond?
  Vi kan investere i dine store projekter. Dette er forbeholdt virksomheder, der søger investorer til at finansiere deres forskningsprojekter, ejendomsprojekter, overtagelser og andre forretningsbehov.

  VÆLG DE BEDSTE LÅNOPTIONER NU !!! For mere information om vores tjenester, kontakt os via denne e-mail-adresse: novaglobalfinances@gmail.com

  Hvad vi tilbyder;
  Vi tilbyder alle former for lånetjenester, både sikrede og usikrede lån, gældskonsolidering og mange andre til en meget rimelig pris.

  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES er datterselskab af en af ​​de stærkeste finansielle koncerner i Europa og over hele verden med en stor kapital. NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES forfølger en strategi for at være til stede, hvor vækst findes, forbinde kunder til de muligheder, det skaber, hjælpe virksomheder med at vokse, økonomier til at trives og enkeltpersoner til at realisere deres ambitioner.

  Send en låneanmodning nu !!!
  Navn: Camilla Karlsen (lånecentreansvarlig)
  Kontakt mail: novaglobalfinances@gmail.com

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !