onsdag 1. september 2010

Fritt Ord - en påminnelse

Du har 14 dager på deg til å søke om midler til å opprette eller videreutvikle en blogg. Se lenke HER.
Det er første gang i år, at organisasjonen Fritt Ord skal dele ut  prosjektmidler til bloggere.

Jeg kommer nok ikke til å søke, nei. Bloggen min kan utvilsomt bli bedre, men det er neppe pengene det står på. Dessuten: "en søknad på 3-4 sider med budsjett" (!) Jeg har tilogmed vansker med å overbevise meg sjæl om at bloggen min trenger et tilskudd på 50 000 eller mer.
Foreløbig ser kladden sånn ut:
"Kjære, vene Fritt Ord! Ærede Jury! Mine Damer og Herrer! Jeg har nuh blogget om gamle og nye bøker i godt over to år, uten å ha fått en krone for det. Jeg har med andre ord hittil vært usedvanlig billig i drift. Da jeg påfallende ofte er i mangel av likvide midler, ville det imidlertid utvilsomt ha bedret min almentilstand om De allernådigst vil sende meg noen penger. Ett års Bloggbudsjett: 3 l. rødvin (Arcus) x 52. 1 pk. Rød Mix x 52. Telys. 12 pk. Ritz crackers. Chilinøtter. Vademecum munnspray. SUM: Kr. 49.900,-.  Ærbødigst Deres ..."  
PS. Er det noen av dere - mine medbloggere - som kommer til å søke ?

4 kommentarer:

  1. Det hadde jo vært deilig å få penger for det.. Men, jeg får prøve å holde meg realistisk og på jorda!

    SvarSlett
  2. Haha - denne søknaden må du jo få positiv respons på!!
    Nei, jeg skal ikke søke - jeg setter stor pris på å gjøre noe for min egen del, uten å tenke på at det skal være innbringende. Forlagene derimot, må gjerne sende meg nye bøker - det hadde gjort susen..

    SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !