torsdag 5. august 2010

Skriveplassen

Så har jeg da omsider gått til anskaffelse av et skikkelig skrivebord. Lenge siden jeg har hatt det. Har vært henvist til et kjøkkenbord en god stund. Det funka det óg, men jeg visste jo at det var en midlertidig løsning. Dette gedigne bordet fant jeg på Finn.no, og er riktig fornøyd med kjøpet. Stolen min er plutselig ikke så pen lenger, selv om den er god for ryggen, - den må skiftes ut. Jeg må finne noe som står i stil. Chesterfield, kanskje? Jeg gratulerer meg sjæl, ihvertfall!

7 kommentarer:

 1. Åh, lekkert skrivebord! Men du burde hatt ein skrivemaskin i staden for pc, på det bordet.

  SvarSlett
 2. Hehe, ja en gammal Remington burde jeg nok hatt. Men den er så dårlig egnet for blogging!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt skrivebord - det var pent!
  Ser du har noen ubetalte regninger liggende der; nå glor de bare olmt på deg! "Betal oss, ellers vokser vi opp i taket"!
  Og skuer mine vakre blå øyne et Nefertiti-askebeger? Har forresten en nesten identisk Amerika-lampe, hvilket minner meg om dengang jeg falt i havet ... vel, vel.
  Men en snarvei til snuskete internettsider på PC-ens skrivebord, da gitt! Nei, det hadde jeg aldri trodd om deg. Rullings og kaffe gir et folkelig preg. Men rosa tusj?
  Kos deg ved skriveplassen!

  SvarSlett
 4. Så faktisk en Remington på en bruktsjappe her om dagen, kun 300 kroner. Trodde prisen(e) skulle være langt mer dramatisk.

  SvarSlett
 5. Ja, det er nok rimeligere i provinsen der du holder hus.

  SvarSlett
 6. Man sitter rett og slett her og blir en smule misunnelig... Utrolig fint skrivebord!

  SvarSlett
 7. Jeg er veldig fornøyd. Og glad for at du er misunnelig!

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !