mandag 3. mai 2010

Å bo med bøker

Jeg er vel ikke så veldig opptatt av interiør, men syns det er gøy å se hvordan folk innreder med bøker:
10 kommentarer:

 1. De fargekoordinerte hyllene ble litt i overkant for meg... Ellers var det jo mye fint da!

  Sist vi flyttet fikk vi endelig mulighet til å samle alle bøkene våre på et sted, på det kombinerte kontoret/gjesterommet/biblioteket/"alle-de-nyvaskede-klærne-vi-aldri-får-lagt-inn-i-skapene"-rommet... Synes det er veldig kjekt bare det å stå og se på alle bøkene i hyllene!

  SvarSlett
 2. Det er helt fryktelig når folk sorterer etter farve! Jeg syntes det er skikkelig bad-taste! Ukultivert og lite bok-omtenksomt! Tenk bare hvem som kan risikere å måtte stå ved siden av hverandre...

  SvarSlett
 3. Mye flott her. Likte spesielt den siste bokhylla. Drømmer meg bort :)

  SvarSlett
 4. Mine nye bokhyller blir omtrent som de på toppen. Men ikke med fullt så høyt til taket. Alfabetisert etter forfatter. Inndelt på skjønnlitteratur, krim og dokumentar:-). Om 3 uker skal de stå klar. Hurra!

  SvarSlett
 5. Ah ja, dette er egentlig ganske morsomt - og foreløpig har jeg ikke funnet det perfekte systemet for bøkene mine..

  SvarSlett
 6. Mycket roligt att se alla dessa varianter av bokhylle-interiörer. Jag föredrar också den sista hyllan- golv till tak... härligt!! (Färgsortering är ingenting för mig heller)

  SvarSlett
 7. Jeg ville heller ikke ha sortert bøkene etter farve! Men høyden har litt å si: Alltid den høyeste til venstre, og lavere til høyre.
  Har igrunn ikke et system, i den forstand. Det er ikke flere bøker i mine hyller, enn at jeg vet sånn noenlunde hvor akkurat dén boka står.

  SvarSlett
 8. Bokskap er tingen! Men jeg har dessverre aldri avansert fra BB-hyller. Jeg lurer alltid på om skapdørene skal beskytte bøkene mot støv utenfra, eller rommet mot støv fra bøkene. De står jo der og forvitrer langsomt, de også. Det som er sikkert, er at når bøkene en sjelden gang blir tatt ut av bokhyllene og støvsugd, virker luften renere etterpå!

  SvarSlett
 9. Så pæne de boghylder ser ud. Så er der straks noget mere rodet på mine hylder ;-)

  SvarSlett
 10. Åh, den där sista bilden: så skulle jag vilja ha det i ett litet bibliotek på en framtida tomt! Böcker upp till väggarna!

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !