mandag 8. juni 2009

- Har aldri lest en bok


(Et klipp fra Aftenposten, anno 2005 e. Kr.)

- Jeg har aldri lest en bok, sier Victoria «Posh Spice» Beckham. Hun har vitterlig skrevet en, og det har mannen hennes også, men ifølge Posh har hun altså verken lest ektemannen Davids eller sin egen bok.Hun har det så travelt at det aldri blir tid til annet enn å bla gjennom noen moteblader, forklarer fru Beckham ifølge London-avisen Sunday Mirror. Sunday Mirror gjengir den «sjokkerende» uttalelsen fra et intervju Posh skal ha gitt til sosietetsbladet Chic.

- Jeg har ikke lest en eneste bok i hele mitt liv, slikt har jeg rett og slett ikke tid til. Jeg foretrekker å lytte til musikk, men jeg er veldig glad i moteblader også, sier Victoria Beckham, som på tittelbladet til selvbiografien «Learning to Fly» står oppført som forfatter.

Hun behøver ikke skamme seg, for ifølge en fast spalte på nest siste side i en kjent norsk næringslivsavis er hun langt fra alene. Tvert imot står folk formelig i kø for å fortelle hvor få bøker de leser.

Victoria Beckham har for sin del slitt en stund med å få til en hitplate, men hittil uten særlig hell. Nå antyder hun at hun vil prøve å skaffe seg en karriere innen motebransjen, skriver Sunday Mirror med henvisning til intervjuet i Chic.

3 kommentarer:

  1. Hahaha. Ja, hvem skulle dog have troet det om Fru Beckham ;o)

    SvarSlett
  2. Nei, du sier noe, Louise. Fruen virker ellers så våken og intellektuelt søkende.

    SvarSlett
  3. Føkk fru Beckham, men jeg synes det er trist at folk går glipp av å oppleve leseglede. Et helt liv...sukk...

    SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !