tirsdag 6. januar 2009

På TV


Det er bare dritten på TV for tiden! Jeg savner DENNE serien. Husker jeg skvatt tilbake i godstolen da jeg hørte musikken til den aller første episoden. Forsto med en gang at dette kom til å være noe helt spesielt. Og det var det. Antagligvis den eneste TV-serien hvor jeg har sett hver eneste episode i hver eneste sesong.

4 kommentarer:

 1. Det problemet finnes det løsning på, for alle sesongene er å få på DVD. :-)

  Holder som best på å se hele serien fra begynnelsen igjen selv. Woke up this morning, hum hum hum...

  SvarSlett
 2. Tenke seg til - jeg har aldri sett en episode av Sopranos. Heller ikke The Wire, Six Feet Under og andre kritikerroste serier en stadig leser og hører om. Jeg har tilfeldig sveipet innom noen av dem, men denne pausefisken bet aldri på agnet. Forrige serie jeg fulgte med på fra start til slutt var Twin Peaks i 1991 (eller 1990?).
  TV spyr ut mye kloakk, det er sant, men historien har vist at enkelte fornuftige ting kan flyte omkring i all dritten. Kanskje man må grave? Forøvrig gjør jeg meg atter en gang ferdig med hele Monty Python's Flying Circus - den DVD-boksen er gull verdt!

  Til sakens anliggende bør det også nevnes at undertegnede er vokst opp med italiensk barne-TV og stilfulle agent- og science fiction-serier fra 60-tallet.
  Jeg stiller for høye krav! :)

  Ærbødigst, Svanen som så rødt.

  SvarSlett
 3. Sjeldnere enn...: Italiensk barne-tv har jeg dessverre gått glipp av. Men har igrunn aldri følt det som et stort savn.

  Spectatia: Kan ikke se hele greia om igjen. Husker det for godt.
  For et par år siden var jeg sengeliggende og fikk låne flere sesonger Sopranos. Gjorde ikke annet enn å sove og se på Newark-mafiaen i tre døgn.
  Da jeg steg opp fra mitt sykeleie, var jeg hjernevasket og hveste "You motherfucker!" til alle og enhver.

  SvarSlett
 4. Haha! Selv merker jeg at jeg bruker "What to do!" i kombinasjon med den der skulderrykningen rett som det er. Det viser seg å være veldig anvendelig.

  Jeg husker den også ganske godt, men fascineres av at jeg alikevel får nye tanker når jeg ser den igjen.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !