mandag 3. mars 2008

En henvendelse


"Zappa" er en av mine faste lesere. Han tror at følgende Aftenposten-artikkel muligens er noe for denne bloggen. Siden vi liker våre faste lesere, føyer vi ham gjerne!
Det dreier seg om en ny norsk Bibeloversettelse. I følge den, ble ikke Jesus født av en jomfru. Nettopp dét sjokkerer ikke Dipsolitteraten det aller minste!

4 kommentarer:

 1. Takker for oppfølging cox!
  Enkelte blnat oss kan nok med fordel endre sitt syn på jomfruers påståtte egenskaper. En felles bekjent av oss begynte en gang damenes tale etter en bedre middag:
  "-Kjære dere mine venner, og alle skjønne forhenværende jomfruer ved dette bord" Se på dette som en quiz? Hvem i vår krets var dette?

  SvarSlett
 2. Hører ikke med i bekjentskapskretsen, men kan det være Rune Rydberg ? (Mandy)

  SvarSlett
 3. HAH, Mandy! Det KUNNE ha vært Rune Rudberg. Var det ikke han som engang skrøt av 10 000 "erobringer"? Men han tilhører nok ikke zappas bekjentskapskrets.

  SvarSlett
 4. Kjære fru og sir, etter den økonomiske og økonomiske krisen har du problemer med å få et lån fra banker og andre finansinstitusjoner. Ikke bekymre deg lenger.
  Jeg er en økonomisk aktør som gjør lokale lån og internasjonale lån
  Til alle mennesker over hele verden og tilbudene mine krever bare dokumenter som du ikke må registrere noen gebyrer for å betale før du får lån,
  men vær bare ærlig.
  NB: det er sant at det ikke er mer selvtillit etter svindelen i disse dager.
  Årsaken til at vårt internasjonale annonseringsselskap
  tar deg tid til å analysere annonsene riktig for å unngå kundeproblemer.
  Ikke bekymre deg.

  Kontakt oss: openvisionfinance8@gmail.com

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !