tirsdag 24. april 2012

Innlegg eller ei ?

Kanskje det er OK, kanskje det er aldeles feil?
Jeg skvatt ihvertfall da jeg så at det var 1000 innlegg. Men jeg skriver stadig dårligere... håper dere skriver bedre enn meg.
Dere er jo også yngre. Og jeg blir stadig eldre. (Dumt sagt.) Vet ikke om jeg kan blogge mere. Tror jeg har gått tom for temaer. Dessuten drikker jeg mer enn jeg skriver og leser, og det er er jo direkte tragisk. Men sant.

13 kommentarer:

 1. Hei du.
  Tror du kanskje denne følelsen kan ha sammenheng med at du har blogget lenge? Jeg kjenner litt på det samme selv. Men hvis du tar deg tid til å lese litt i bloggen din vil du se at det er mange gode innlegg, varierte innlegg tematisk og at bloggen din er et meget godt bidrag til bloggverden. Du er annerledes enn mange av de andre og det trenger dette "miljøet".
  At vi har noen år bak oss tror jeg at også er et pluss.

  Jeg håper du blir her, og at du ikke gir deg nå. Du er mer enn bra nok og du gir mer enn du selv er klar over.

  SvarSlett
 2. Jeg håper også at du blir her! Du er annerledes enn alle andre bloggere. ;-)

  SvarSlett
 3. Ha ha, du skriver om alder, hva skal jeg si da. Det er noe som heter "alder ingen hindring". Bare ikke gjør den samme tabben som jeg gjorde. Ble lei, slettet bloggen min, det angrer jeg på nå, men er igang igjen med ny blogg. Ta deg en liten pause, og vil samtidig si det samme som de andre to, håper du blir her og kommer sterkt tilbake :)))

  SvarSlett
 4. Bloggemotivasjonen går opp og ned. Jeg har jo prøvd å legge ned bloggen min opptil flere ganger, men uten å lykkes. Og alder er vel ingen hindring.

  SvarSlett
 5. Du kan da ikke bare la oss få andre, modne (?!) menn som blogger om bøker i stikken Geir! Blogg når du har lyst og gi f ellers... håper å møte deg på treffet 15.9!

  SvarSlett
 6. Blogg når du selv føler for det, Geir :) Det er lov å bli lei, det er du ikke alene om. Vi trenger et bredt mangfold i blant oss som blogger om litteratur og du er så absolutt med å skape en god variasjon.

  SvarSlett
 7. Geir! Ikke gå! Vær her, så vi kan følge med på deg og lese det du tenker og skriver på. En blogg skal ikke være et mesterverk, en blogg skal være et sted man reflekterer over ting man opplever, for oss ofte gjennom bøker. En blogg beveger seg - også når det gjelder innhold, språk og kvalitet. Men den leses over lang tid, og akkurat som gode forfatterskap, bør den ses på som et hele - ikke en enkel bloggpost. Dipsolitteraten er en blogg alle andre bokbloggere kjenner, og jeg håper du blir litt til. Så får det være så som så med innholdet, om det er langt eller kort eller formfullt eller skranglete eller gripende eller uinteressant eller whatever - det er din krok i verdensveven. Vi kommer på besøk og liker det.

  SvarSlett
 8. Alle blir eldre... ingen er perfekte... men det er fint å kunne skrive litt om det man tenker.
  Jeg har tenkt mye på vitsebildet du la ut av en tom bokhylle og noen gubber med lesebrett, og kommentarene "så trist", "tragisk" etc. MEN: har jeg tenkt: en blogg, er det ikke litt som vert og gjest ved bokhyllen, en ikke-pretansiøs kommunikasjon om bøker som man liker, ikke liker, har lest, ikke lest... ikke fordi vi skal være så smarte, men fordi vi er glad i å lese...
  Uansett hva du gjør... en klem

  SvarSlett
 9. Jeg tror man må blogge for sin egen skyld - ikke for å bli lest. Og da blir man lest av de som man har ett eller annet felles med. Selv blogger jeg ikke regelmessig lenger, og jeg tror at det på en måte er naturlig og en del av sunn selvrefleksjon å gå tom for temaer innimellom.

  Men du, dette er av de få bloggene, og den eneste norske, jeg fremdeles titter innom sånn halvregelmessig. Og jeg regner med at du kommer til å fortsette å väre her. Navnet gir jo rom for en viss uregelmessighet. ;-)

  SvarSlett
 10. Hei Dipso. Det er sol ute og jeg skal gå en tur med hunden og joggeskoene. Så tenkte jeg litt på deg, og da skriver jeg en hei. Hei!

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 12. Æh! Du må ikke slutte å blogge nå.....har jo nettopp oppdaget deg jo. En blogg helt etter min smak :)

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !