tirsdag 14. juni 2011

Sommerferie ?

Jeg spør i år som ifjor: Hvor skal du tilbringe sommerferien ? Og hvilke bøker tar du med deg ?


Eller... hvis du ikke har sommerferie (sånn som Tehme Melck): Hva blir din sommerlektyre ?

10 kommentarer:

 1. Spørsmålet forutsetter at man har sommerferie. Det har ikke jeg.

  SvarSlett
 2. Jeg har sommerferie og skal være i Norge: Hvaler, Gudbrandsdalen og Lofoten. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal lese! Det skal jeg finne ut snart - skal en tur på Norli i morgen, så da kan jeg nok svare etter det. Men jeg skal hverfall lese Helene Uris 'Kjerringer', Joe Abercrombies 'Before they are hanged', og Reidar Jönsson 'Mitt liv som hund'. Så noe vet jeg...

  SvarSlett
 3. Ferien skal tilbringes i Cornwall og derfor leser jeg Daphne du Maurier for tiden. Har lest Rebecca, holder på med Jamaica Inn og har tenkt å lese ett par till för ferien så det blir ekstra morsomt å oppleve stedene hun beskriver. Hva jeg skal ta med meg vet jeg ikke ennå. Jo forresten, Döde hvite menn i hvert fall, hvis jeg ikke har lest den för det.

  SvarSlett
 4. Jeg skal ha sommerjobb på Stortinget, så for meg blir sommerlektyren nok mest politisk stoff. Og så må jeg selvsagt bli ferdig med 'Døde hvite menn' og 'Islamofobi'.

  @Spectatia: Kos deg i Cornwall! Jeg leste Rebecca da jeg bodde i Cornwall, det ga boka en ekstra piff!

  SvarSlett
 5. Jeg skal kombinere sommerferie med jobbing. Skal på sørlandet og håper på fint vær. Har en stor bunke med bøker som skal med, blant annet den siste til Betancourt. Og en enda større bunke med fagbøker.

  Hvordan går det forresten med stafetten vår? Og ikke minst: hvor skal du i sommer og hva skal du lese?

  SvarSlett
 6. Janke: Jeg vet virkelig ikke hvordan det går med stafetten vår. Noen må ha mistet pinnen underveis i løpet. Forbasket åsså!
  Selv skal jeg holde meg i Drøbak i sommer. Når jeg først har holdt ut vinteren her, så er det ganske dumt å reise vekk når badebyen kommer til sin rett.
  På varme balkongdager skal jeg lese Jo Nesbø. På regnværsdager skal jeg bl.a. lese Proust.

  SvarSlett
 7. @Sesselja: Åh, da må jeg jo väre frekk og spörre hvor i Cornwall du bodde! Har värt der et par ganger allerede og liker det bare bedre og bedre.

  Dipso: Håper det er ålreit at jeg snakker litt sånn på tvers...

  SvarSlett
 8. Spectatia: Du kan snakke på tvers eller på langs, gjerne opp-ned, hvis du ønsker. Jeg er bare glad til at du atter er blant oss!

  SvarSlett
 9. Vi skal på ein tovekers kanalbåtferie i Wales og England. Viktige ting å ta med på turen blir kamera og Kindle fylt med diverse bøker, mest skjønnlitteratur.

  SvarSlett
 10. Jeg skal nordover i ferien og tar med meg så lettleste (og mange) bøker som mulig. Men nøyaktig hvilke bøker det blir, er alltid det store spørsmålet. Valgets kvaler...

  God sommer, Geir!

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !