tirsdag 18. januar 2011

På tv ikveld

NRK 2 kl. 21.30: Bokprogrammet

Litteraturserie. «Berømmelsens pris.» Bokprogrammet møter den amerikanske forfatteren Bret Easton Ellis, som har fått oppleve berømmelsens pris - og den unge norske forfatteren Tiger Garté, som jobber for å bli et kjent navn. Programleder Siss Wik.

8 kommentarer:

 1. Hei du! Har du lest Melankolske rom? Anbefales hvis du ikke har gjort det - jeg har omtalt den på bloggen min. Er litt spent på hva du vil syntes om den hvis du leser den!

  SvarSlett
 2. Hei, Janke. Ja, jeg har visst vært innom den. Bare skumlest. Det kan ikke ha vært noe særlig. Antagligvis er det meg det er noe gæernt med. Jeg låner den ene mursteinen etter den andre fra biblioteket, - og gir dem opp. Tilogmed krimbøker leveres tilbake uten at jeg har lest slutten.
  Lei av vinter'n. Trenger en vitamininnsprøytning.

  SvarSlett
 3. Du burde unne deg en tur til sydligere strøk, kjære Isaksen - bedre vitamininnsprøytning finnes ikke! Tusle rundt i fremmede strøk, under en varmere himmel - la bøkene ligge igjen hjemme, gå på museum, kikk på jentene, drikk snodige drinker, klatre i et tre eller bestig et fjell. Så kommer leselysten tilbake, skal du se!
  Blir "syden" for fjernt, har vi alltids Halden ...

  SvarSlett
 4. Ja, joda. Jeg kunne godt tenkt meg f eks en tur til Roma. Eller Budapest, Wien eller en gresk øy utenom turistsesongen. Men jeg har ikke råd, du Sjeldnere! Det er ikke viljen det står på, må vite. Men likvide midler.

  SvarSlett
 5. Hvis du begynner å spare - litt og litt, det handler ofte om et økonomisk kompromiss. Hva med å forsake ... tobakken din i en måned? Penger og lunger spart, der. Men et nytelsesmiddel er kanskje det vanskeligste å kutte helt ut.
  Men - å reise behøver ikke koste skjorta, vet du:)

  SvarSlett
 6. Og ja. Hva synes du om programmet, nevnt ovenfor? Denne Tiger tror jeg ikke jeg ønsker å lese. Og Ellis, ja han er sannelig amerikansk! Men "American Psycho" leste jeg med stor fornøyelse (og vemmelse) i sin tid - jeg vil si det er en viktig bok. Og hans siste "Lunar Park", som jo omhandler denne avataren han snakket om i Bokprogrammet, var god. Hans andre verker, "Glamorama" for eksempel, var for meg et gjesp. Jeg skal nok ikke lese hans nyeste.
  Og Berggren hadde nok rett i sine betraktninger, dessverre får man vel si.
  Ha en støvfri dag!

  SvarSlett
 7. Nei, det må vel kanskje ikke koste skjorta. Hva betaler du for en Roma-tur ?

  SvarSlett
 8. Nå, Roma er dyrt. Og vi betaler garderobeskap på garderobeskap med skjorter av de fineste stoffer. Dessverre har vi lagt oss til en noe dyr standard, med fast femstjernes hotell, fast sjåfør (signore Guglielmo at your service), og denslags. Det må selvfølgelig gå på bekostning av visse andre goder. Det er det nemlig verdt!Men, selvfølgelig - det behøver ikke koste så mye (1 uke for oss, i ren luksus, kommer på rundt 30000 kroner, og to uker er vel herrrrlig). Jeg vil ikke ha noe alternativ når det kommer til Roma, mitt Roma! Bare hold deg unna billighotellene rundt togstasjonen.

  SvarSlett

Nei, ikke nøl, men skriv en riktig god kommentar !